BREAKING NEWS

Asnjë marrëveshje për Zgjedhoren, PD akuzon PS por nuk tërhiqet nga asnjë kusht dhe qeveria teknike

Asnjë marrëveshje për Zgjedhoren, PD akuzon PS por nuk
x

aktualitet-rajoni

Arrestohet në Pejë zyrtari i lartë Sali Berisha

Arrestohet  në Pejë zyrtari i lartë Sali Berisha
Gjykatësi i Gjykatës Themelore në Pejë, i quajtur Sali Berisha është vënë në pranga nga Policia e Krimeve Ekonomike. Arrestimi i këtij Gjykatësi është bërë për shkak se akuzohet për veprën penale të shpërdorimit të detyrës.
 
Arrestimi i gjyqtarit të quajtur Sali Berishës që për koeçidencë është i njëjtë me emrin të ish-kryeministrit të Shqipërisë, është konfirmuar nga kryetari i Gjykatës Sami Sharraxhiu.
 
 “Nga krimet ekonomike në Prishtinë është arrestuar gjykatësi Sali Berisha. Nuk e di për çfarë vepre penale, por mund të ju konfirmoj se është arrestuar”, ka thënë Sharraxhiu.
 
Arrestimin e tij e ka konfirmuar edhe zëdhëdhësi i Prokurorisë së Shtetit, Ekrem Lutfiu, i cili ka thënë se arrestimi i tij është bërë nën dyshimin për shpërdorim detyre.