BREAKING NEWS

“Kjo është mrekulli”/ Tre orë kontroll me radarë në aksin Sauk-Teg, policia përballet me atë që nuk pritej (VIDEO)

“Kjo është mrekulli”/ Tre orë kontroll me radarë
x

aktualitet-opinione

E rrallë/ Një votë kundër në Asamble, kush e ngriti kartonin e kuq dhe për çfarë (EMRI)

E rrallë/ Një votë kundër në Asamble, kush e ngriti

E rrallë, por ndodh. Klubet shqiptare nxjerrin edhe karton të kuq në Asamblenë e Zakonshme të FSHF-së.

Ishte pikërisht përfaqësuesi i klubit të Përmetit, Z.Gjergji Petro, i cili në momentin e diskutimit të financave dhe buxhetit vjetor ka ngritur kartonin e kuq, duke mos qenë dakord me raportin financiar dhe buxhetin vjetor të bërë publik gjatë Asamblesë.