BREAKING NEWS

Pak ditë nga Samiti i Zagrebit, ish kryeministri i Greqisë i bën apelin e fortë BE për Shqipërinë nga Parisi

Pak ditë nga Samiti i Zagrebit, ish kryeministri i Greqisë i bën
x

Aktualitet

Agim Bajko merr postin e rëndësishëm, Këshilli i Ministrave e miraton menjëherë

Agim Bajko merr postin e rëndësishëm, Këshilli i Ministrave

Aktori i njohur, Agim Bajko ka marrë një post të rëndësishëm.

Mësohet se Bajko do të jetë drejtori i ri i Teatrit të Kukullave.

Vendimi është marrë dje nga Këshilli i Ministrave, ndërsa propozimin për emërimin e tij e  bëri Ministria e Kulturës.

Vendimi:

EMËRIMIN NË DETYRË TË DREJTORIT T QENDRS KOMBTARE T KULTURS PR FMIJ DHE TEATRIT T KUKULLAVE

Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të pikave 1 e 3, të nenit 9, të ligjit nr.10352, datë 18.11.2010, “Për artin dhe kulturën”, të ndryshuar, me propozimin e ministrit të Kulturës, Këshilli i Ministrave

V E N D O S I:

Agim Bajko emërohet Drejtor i Qendrs Kombtare t Kulturs pr Fmij dhe Teatrit t Kukullave.

Ky vendim hyn në fuqi menjëherë dhe botohet në “Fletoren zyrtare”.