Lajme të tjera
BREAKING NEWS

Ulet numri i të infektuarve me Covid-19 në Shqipëri , ja çfarë ka ndodhur në 24 orët e fundit

Ulet numri i të infektuarve me Covid-19 në Shqipëri , ja
x

Aktualitet

Akoma nuk je pajisur me Kartën e Studentit? Bashkia Tiranë hap sërish aplikimet

Të gjithë studentët të cilët ende nuk janë pajisur me Kartën e Studentit, tani kanë sërish mundësinë për t'u pajisur me të. Agjencia e Rinise? në Bashkinë e Tiranës dhe Rezidenca Studentore Universitare Nr.2 kane? ve?ne? ne? dispozicion te? studente?ve nje? sportel i cili do te? she?rbejë pe?r pajisjen me kartë ne? kohe? reale te? c?do studenti.

Karta e Studentit është nje? mjet i domosdoshe?m pe?r c?do studente, pasi i lehte?son ata në shume? she?rbime duke ofruar skonto ne? qindra subjekte. Nëpërmjet kartës së studentit, përfituesit do të kenë akses në shërbimet me çmime të reduktuara në masën 50 apo edhe 70 për qind, në fushën e institucioneve të artit dhe kulturës e në muze publikë, parqe kombëtare arkeologjike dhe monumentet e kulturës.

Akoma nuk je pajisur me Kartën e Studentit? Bashkia Tiranë hap

Një tarifë zero aplikohet edhe për shërbimet e ofruara në kuadër të edukimit artistik përmes artit, kulturës dhe turizmit kulturor në skena dhe ambiente të hapura, nga institucionet e artit dhe trashëgimisë kulturore.

Akoma nuk je pajisur me Kartën e Studentit? Bashkia Tiranë hap

Akoma nuk je pajisur me Kartën e Studentit? Bashkia Tiranë hap