BREAKING NEWS

‘S’do lemë gur pa luajtur’, kryeministri Rama niset drejt SHBA dhe jep lajmin e madh për qytetarët

‘S’do lemë gur pa luajtur’, kryeministri Rama niset drejt
x

Aktualitet

Ambasada Amerikane jep njoftimin e rëndësishëm: Shihni si Rusia nxit shtetet të përdorin...

Ambasada Amerikane jep njoftimin e rëndësishëm: Shihni si Rusia

Ambasada Amerikane i ka kushtuar një hapësirë trajtimit të problemit të keqinformimit, ku shton se është rritur në qëllim dhe ndikim. Ambasada në njoftimin e saj shkruan se Rusia përsos taktikat e saj dhe nxit të tjerët, përfshirë shtetet dhe aktorët jo-shtetërorë, të përdorin metoda të ngjashme keqinformimi.

Postimi i Ambasadës

Keqinformimi është rritur në qëllim dhe ndikim ndërsa Rusia përsos taktikat e saj dhe nxit të tjerët, përfshirë shtetet dhe aktorët jo-shtetërorë, të përdorin metoda të ngjashme. Ndikimet e fushatave moderne të keqinformimit kanë shtrirje të gjerë. Shihni se sa e lehtë është të fillosh një fushatë keqinformimi që synon të sabotojë qeveritë dhe institucionet.

Më të lexuarat