Lajme të tjera
BREAKING NEWS

Ministria e Shëndetësisë publikon bilancin, ja sa raste të reja janë regjistruar në 24 orët e fundit

Ministria e Shëndetësisë publikon bilancin, ja sa raste të
x

Aktualitet

Ambasada Amerikane jep njoftimin me rëndësi

Ambasada Amerikane jep njoftimin me rëndësi

Ambasada Amerikane në Tiranë ka dhënë një njoftim shumë të rëndësishëm për të gjithë nxënësit e shkollave të mesme të Shqipërisë. Ambasada tregon se si ata mund të bëhen pjesë e kolegjeve dhe universiteteve në Shtetet e Bashkuara dhe se çfarë kriteresh duhet të plotësojnë.

Postimi i Ambasadës

Jeni të interesuar të thelloni arsimin tuaj duke studiuar në Shtetet e Bashkuara? Aplikoni në Klubin e Kolegjeve Konkuruese të @EducationUSA Albania, një program këshillues që ndihmon nxënësit e shkëlqyer të shkollave të mesme për t'u bërë aplikues konkurues në kolegjet dhe universitetet në Shtetet e Bashkuara. Përgjatë vitit, pjesmarrësit përfshihen në diskutime, aktivitete shërbimi në komunitet, ushtrime ndër kulturore dhe përgatitje provimesh. Përmes këtyre aktiviteteve, nxënësit përgatiten qoftë nga ana sociale ashtu edhe nga ajo akademike për të studiuar në Shtetet e Bashkuara.

Për të marrë pjesë në Klubin e Kolegjeve Konkuruese, ju duhet:

• Të jeni nxënës në shkollë të mesme (në fillim të klasës së 10 ose të 11 këtë vjeshtë)

• Të keni mesatare të lartë

• Të jeni të interesuar të studioni në Shtetet e Bashkuara në nivelin e parë të studimeve

Procesi i aplikimit:

Dërgoni aplikimin tuaj këtu: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfëp7aXy70lgBn-3f…/vieëform

Nëse keni pyetje mbi programin, ju lutemi të kontaktoni: [email protected]