BREAKING NEWS

SHBA bilanc lufte, reth 400 mijë të infektuar në total  dhe 2 mijë të vdekur brenda ditës

SHBA bilanc lufte, reth 400 mijë të infektuar në total  dhe
x

Aktualitet

Ashpërsohen masat/ Shkon deri në 15 mijë lekë gjoba për përdorimin e celularit në timon, ja çfarë do ndryshojë në Kodin Rrugor (PROPOZIMET)

Ashpërsohen masat/ Shkon deri në 15 mijë lekë gjoba për

Me qëllimin për të rritur sigurinë në vend, Policia e Shtetit ka publikuar propozimet kryesore për ndryshime të Kodit Rrugor.

Ndryshimet në kodin rrugor

“Celulari në timon, bëhet gjobë nga 5 deri në 15 mijë lekë. Kur shkelja përsëritet 3 herë brenda vitit dyfishohet gjoba si dhe drejtuesit të mjetit i pezullohet leja e drejtimit 3 muaj dhe i hiqen 10 pikë. Drejtimi i mjetit duke folur në telefon, 10 mijë lekë gjobë. Drejtimi nën efektin e alkoolit, gjoba nga 5 mijë bëhet 15 mijë lekë. Drejtimi i mjetit duke shkruar mesazh, 15 mijë lekë gjobë”, janë disa nga propozimet.

Ashpërsohen masat/ Shkon deri në 15 mijë lekë gjoba përAshpërsohen masat/ Shkon deri në 15 mijë lekë gjoba përAshpërsohen masat/ Shkon deri në 15 mijë lekë gjoba përAshpërsohen masat/ Shkon deri në 15 mijë lekë gjoba përAshpërsohen masat/ Shkon deri në 15 mijë lekë gjoba përAshpërsohen masat/ Shkon deri në 15 mijë lekë gjoba përAshpërsohen masat/ Shkon deri në 15 mijë lekë gjoba përAshpërsohen masat/ Shkon deri në 15 mijë lekë gjoba për

 

Ashpërsohen masat/ Shkon deri në 15 mijë lekë gjoba përAshpërsohen masat/ Shkon deri në 15 mijë lekë gjoba përAshpërsohen masat/ Shkon deri në 15 mijë lekë gjoba përAshpërsohen masat/ Shkon deri në 15 mijë lekë gjoba për