BREAKING NEWS

CNN trondit demokratët në SHBA: Ja zgjidhjet ligjore dhe kushtetuese që Trump të qëndrojë në detyrë

CNN trondit demokratët në SHBA: Ja zgjidhjet  ligjore dhe kushtetuese
x

Aktualitet

Bashkëshorti Almir Daci iu vra, gazetari publikon mesazhin me Emanuelën nga Siria: Jam robëreshë e …

Bashkëshorti Almir Daci iu vra, gazetari publikon mesazhin me

Gazetari Julian Kasapi ka publikuar një mesazh të shkëmbyer mes tij dhe Emanuela Dacit e cila ndodhet në kampin Al Hawl.

Emanuela, bashkëshortja e Almir Dacit i vrarë në Siri, duket se është personi që punon me radikalizimin e vajzave dhe grave brenda kampit.

Në komunikimin me gazetarin ajo shprehet se nuk quhet Emanuela dhe se është robëreshë e Allahut.

Ndër të tjera Julian Kasapi, i cili një vit më parë pati një udhëtim brenda kampit, tregoi se në Al Hawl janë edhe 6 fëmijë të tjerë jetimë.

Ndërkohë lidhur me rastin e Eva Dumanit, gazetari tha se ajo ishte e frikësuar.

“Eva është mjaft e frikësuar, është e frikësuar nga ushtarët kurdë. Eva Dumani ishte vajza që më ka dalë mua dhe më ka çuar tek shqiptarët. Gjithë shqiptarët janë të frikësuar nga ushtarët kurdë”, u shpreh Kasapi.

Bashkëshorti Almir Daci iu vra, gazetari publikon mesazhin me