BREAKING NEWS

Vijojnë përpjekjet! Pasi marrin udhëzimet nga Yuri Kim, përfaqësuesit e Këshillit Politik bëjnë një tjetër lëvizje

Vijojnë përpjekjet! Pasi marrin udhëzimet nga Yuri Kim,
x

Aktualitet

DOKUMENTET/ Bëri shkarkime masive të anëtarëve të KIZ dhe kryetares Majlinda Keta, rektori Mynyr Koni merr 'goditjen' e fortë, ja çfarë lajmëron senati i UET

DOKUMENTET/ Bëri shkarkime masive të anëtarëve të KIZ

Senati i Universitetit të Tiranës me anë të një lajmërimi bën me dije se ka konsideruar sit ë pavlefshme shkarkimet e anëtarëve të KIZ.

Në dokumentin e bërë publik për mediat, thuhet se është i pavlefshëm shkarkimi edhe i Majlinda Ketës, kryetare e Komisionit Institucional të Zgjedhjeve.

Rektori Mynyr Koni kishte shkarkuar nga detyra të gjithë anëtarët e KIZ. Koni akuzoi anëtarët e KIZ për shkelje të akteve ligjore.

DOKUMENTET/ Bëri shkarkime masive të anëtarëve të KIZ

DOKUMENTET/ Bëri shkarkime masive të anëtarëve të KIZ

Më të lexuarat