BREAKING NEWS

Shqipëria në 24 orët e fundit: 835 raste të reja, zbuloni zonat më të nxehta nga Covid-19

Shqipëria në 24 orët e fundit: 835 raste të reja, zbuloni
x

Aktualitet

Deklarata e papritur në mes të emisionit, Kapexhiu i drejtohet Nanos: Unë të vras!

Deklarata e papritur në mes të emisionit, Kapexhiu i drejtohet Nanos:

Bujar Kapexhiu ka shkëmbyer disa replika me analistin Mustafa Nano. Teksa po diskutonin në lidhje me fyerjet ndaj feve, referuar debatit mes Turqisë dhe Francës, Nano tha se Kapexhiu është i aftë edhe të vrasë nëse fyhet.

Këtë gjë, Kapexhiu e pranoi hapur, dhe sa se nëse Nano mund t’i fyejë gjënë e shenjtë, ai edhe mund ta vrasë. Kapexhiu shkoi më tej, teksa tha se Nano e quan vete atesit, por për të është thjesht një i fe.

Pjesë nga biseda

Mustafa Nan0 (drejtuar Kapexhiut): Ky edhe të vret…

Bujar Kapexhiu: Unë edhe të vras Nano, nëse ti më cënon gjënë e shenjtë, të vras…

Mustafa Nano: Po ja, e tha vetë.

Bujar Kapexhiu: Po jo dëgjoni, se atij i duket vetja ateist, por unë këta i quaj të pafe.