BREAKING NEWS

Propozimi i papritur i Silva Binos: Të mbyllim sërish fundjavat!

Propozimi i papritur i Silva Binos: Të mbyllim sërish fundjavat!
x

Aktualitet

Doktoresha Anika Dokle habit me postimin e saj duke na dhënë nota të forta humori në këtë situatë të pazakontë: 'Pjek' koronavirusin dhe 'gatuan' maska për t'i shijuar

Doktoresha Anika Dokle habit me postimin e saj duke na dhënë nota

Në këtë situatë të pazakontë shumica prej nesh janë izoluar në shtëpi, për të mbrojtur veten, familjen dhe të tjerët si dhe për të respektuar masat e marra nga qeveria.

Anika Dokle, doktoreshë gjinekologe në maternitetin e ri në Tiranë ka ndarë një postim që të gjithëve do u bënte habi. Në këto momente kur e gjithë bota është vënë nën 'pushtetin' e koronavirusin, doktoresha ka vendosur ta "pjekë" e ta shijojë. 

Doktoresha Anika Dokle habit me postimin e saj duke na dhënë nota

Ka vendosur të bëjë qofte për drekë, dhe t'i japë formën gatimit nga duart e saj, të koronavirusit. Po ashtu, ka zgjedhur që pitet t'i bëjë në formën e të 'shumërkuarve' në këtë periudhë, maskave mbrojtëse.

Doktoresha Anika Dokle habit me postimin e saj duke na dhënë nota