BREAKING NEWS

Propozimi i papritur i Silva Binos: Të mbyllim sërish fundjavat!

Propozimi i papritur i Silva Binos: Të mbyllim sërish fundjavat!
x

Aktualitet

Donika Prela e pranon hapur dhe zbulon çfarë ndodh në burgjet shqiptare: Kriminelët ruajnë lidhjet me bandat jashtë, kanë guxuar edhe të...

Donika Prela e pranon hapur dhe zbulon çfarë ndodh në burgjet

Drejtuesja e Prokurorisë së Krimeve të Rënda, Donika Prela, u shpreh sot se është konstatuar se të dënuarit apo paraburgosurit edhe pse ndodhen brenda burgjeve kanë vazhduar me intensitet të ruajnë lidhjet e tyre kriminale si brenda dhe jashtë burgut duke u bërë rrezik serioz për rendin dhe sigurinë në burgje por jo vetëm.

Madje siç tha ajo, “kanë guxuar  megjithëse kanë qenë të izoluar në burg të bëhen rrezik serioz edhe për punën e punonjësve të drejtësisë”.

Donika Prela kujtoi se në fillim vit kanë hyrë në fuqi ndryshimet e reja ligjore, ndërkohë që regjimi i posaçëm në burgje është deleguar edhe për Prokurorin e Krimeve te Renda.