BREAKING NEWS

Një humbje e madhe / Koronavirusi i merr jetën aktorit dhe regjisorit të famshëm shqiptar

Një humbje e madhe / Koronavirusi i merr jetën aktorit dhe regjisorit
x

Aktualitet

Emri i tij është përfolur në një dosje të Krimeve të Rënda, gjyqtari i Beratit merr vendimin e papritur

Emri i tij është përfolur në një dosje të Krimeve

Gjyqtari i Beratit, Kostika Çobanaqi ka dhënë dorëheqjen nga detyra në dhjetor të vitit 2020 dhe dyshohet se shkaku i dorëheqjes të jetë procesi  Vetingut. Në 12 nëntor të vitit 2020, Komisioni i Pavarur i Kualifikimi i ka dërguar gjyqtarit dosjen e hetimit. Në një kohë kur KPK priste shpjegimet për të vërtetuar të kundërtën, është informuar se gjyqtari kishte paraqitur pranë Këshillit të Lartë Gjyqësor, kërkesën e tij për dorëheqje, e cila është pranuar.

KPK ka vendosur të përjashtojë gjyqtarin për 15 vjet nga e drejta për t’u bërë pjesë e drejtësisë. Emri i gjyqtarit është përfolur në një dosje të Krimeve të Rënda.

 

Më të lexuarat