BREAKING NEWS

Pas Skënder Brataj një tjetër zyrtare e njohur shqiptare del pozitive, kjo është Drejtoresha e Operatorit të Shërbimit shëndetësor e prekur nga COVID-19

Pas Skënder Brataj një tjetër zyrtare e njohur shqiptare del
x

Aktualitet

Epidemiologu Dritan Ulqinaku: Kjo është java e zjarrit në Shqipëri

Epidemiologu Dritan Ulqinaku: Kjo është java e zjarrit në

Epidemiologu Dritan Ulqinaku tha se kjo javë është java e zjarrit, dhe nëse ja dalim, masat e qeverisë kanë rezultuar të suksesshme.

“Mendoj se kjo është java e zjarrit. Nëse ne i kemi marrë këto masa drastike, pra nëse shifrat rrinë në këto nivele, ne themi që jemi në përballimin e kësaj situate, që do të thotë nuk do të biejmë në kolaps. Nëse arrimë të ja dalim, atëherë themi se jemi në kushte të tjera”, tha ai në Ora News.