BREAKING NEWS

Çfarë po ndodh? Zjarr i madh në Vlorë, zjarrfikësit shkojnë menjëherë në vendngjarje

Çfarë po ndodh? Zjarr i madh në Vlorë, zjarrfikësit
x

Aktualitet

Familja e kishte deklaruar të humbur, gjendet 18-vjeçarja: Jam në Durrës dhe ...shtatzënë!