Lajme të tjera
BREAKING NEWS

Fillon procesi gjyqësor ndaj Izet Haxhisë, nisin telashet për Sali Berishën, Prokuroria kërkon thirrjen e dëshmitarëve përfshirë ish-kryeministrin, Ylli Rakipin...

Fillon procesi gjyqësor ndaj Izet Haxhisë, nisin telashet për
x

Aktualitet

Fondet e Gjendjes së Jashtëzakonshme/ Denaj urdhër të prerë Degës së Thesarit: Brenda 15 dhjetorit të paguhen të gjitha faturat, asnjë procedurë prokurimesh me... (Zbardhet udhëzimi)

Fondet e Gjendjes së Jashtëzakonshme/ Denaj urdhër të

Në udhëzimin e ri të Ministrisë së Financave, kërkohet që të gjitha njësitë e qeverisjes vendore të paguajnë detyrimet brenda datës 15 dhjetor, në kushtet e Gjendjes së Jashëzakonshme.

‘Faturat e njësive të qeverisjes të paguhen deri në 15 dhjetor. Asnjë faturë për llogari të buxhetit pas kësaj date dhe asnjë procedure e re prokurimi me fondet publike. Ndalohet kategorikisht nënshkrimi i kontratave të reja’, thuhet në udhëzimin e firmosur nga ministrja Denaj.

Urdhri Mf