BREAKING NEWS

Ekipi i Donald Trump publikon VIDEO-SKANDALIN me zgjedhjet

Ekipi i Donald Trump publikon VIDEO-SKANDALIN me zgjedhjet
x

Aktualitet

FOTO/ Mbledhja e parë nis me incident, anëtarit të Komisionit Rregullator i “fluturon” karrigia, ja reagimi i kolegëve

FOTO/ Mbledhja e parë nis me incident, anëtarit të Komisionit

Mbledhja e parë e Komisionit Rregullator nisi me një incident, nuk dihet nëse është një ogur i mbarë apo jo.

Anëtarit të Komisionit, Muharrem Çaka, ju rrëzua karrigia ku do të ulej, moment që kaloi me të qeshura mes tij dhe kolegëve.

FOTO/ Mbledhja e parë nis me incident, anëtarit të Komisionit

Në mbledhjen e sotme, Komisioni Regullator shqyrtoi dhe miratoi projektrregulloren për organizimin e mbledhjeve të Komisionit Rregullator.

FOTO/ Mbledhja e parë nis me incident, anëtarit të Komisionit

FOTO/ Mbledhja e parë nis me incident, anëtarit të Komisionit

FOTO/ Mbledhja e parë nis me incident, anëtarit të Komisionit

FOTO/ Mbledhja e parë nis me incident, anëtarit të Komisionit