BREAKING NEWS

Primaret në PD/ Mbyllet numërimi në degën 5 të Tiranës, kush fiton nga 7 kandidatët

Primaret në PD/ Mbyllet numërimi në degën 5 të
x
BREAKING NEWS

Kokalari nuk përmbahet ndaj deputetit të PD-s: Është besnik, por i duhet hequr pak pushteti

Kokalari nuk përmbahet ndaj deputetit të PD-s: Është besnik,
x
BREAKING NEWS

“Shifrat tuaja në mospërputhje me të PD-së”, gazetari ‘zë ngushtë’ Alimehmetin

“Shifrat tuaja në mospërputhje me të PD-së”,
x
BREAKING NEWS

Primaret/ Mori vetëm 32 vota, Sazan Guri shpërthen në akuza: Më vodhën dhe mua

Primaret/ Mori vetëm 32 vota, Sazan Guri shpërthen në akuza:
x
BREAKING NEWS

A ka patur zgjedhës socialistë? Habit me përgjigjen Sali Berisha

A ka patur zgjedhës socialistë? Habit me përgjigjen Sali Berisha
x
BREAKING NEWS

Samiti i BE-së në Tiranë, Vuçiç ndryshon mendje? Ja kur pritet ta marrë vendimin presidenti serb

Samiti i BE-së në Tiranë, Vuçiç ndryshon mendje? Ja
x
BREAKING NEWS

“Në listat e PD kishte socialistë”/ Plas debati në studio mes kandidatit në Kamës dhe Flamur Nokës

“Në listat e PD kishte socialistë”/ Plas debati në
x
BREAKING NEWS

EMRI/ Primaret në PD, përfundon numërimi për Bashkinë e Durrësit, ja kush e fitoi

EMRI/ Primaret në PD, përfundon numërimi për Bashkinë e
x

Aktualitet

Hapet gara për kreun e ri të SPAK, KLP u bën thirrje prokurorëve dhe zbardh kriteret

Hapet gara për kreun e ri të SPAK, KLP u bën thirrje

Hapet zyrtarisht gara për kreun e ri të Prokurorisë së Posaçme kundër korrupsionit dhe Krimit të Organizuar.

Teksa prej ditësh flitet për zëvendësuesin e Arben Krajës, të cilit i mbaron mandati, Këshilli i Lartë i Prokurorisë njofton prokurorët e SPAK të interesuar të kandidojnë.

THIRRJE PËR SHPREHJE INTERESI PËR POZICIONIN E DREJTUESIT TË PROKURORISË SË POSAÇME KUNDËR KORRUPSIONIT DHE KRIMIT TË ORGANIZUAR

KËSHILLI I LARTË I PROKURORISË THIRRJE PËR SHPREHJE INTERESI

për pozicionin e Drejtuesit të Prokurorisë së Posaçme kundër Korrupsionit dhe

Krimit të Organizuar

Datë 19.09.2022 Bazuar n? nenin 148/dh, pika 3, të Kushtetutës së Republikës së Shqipërisë, në nenin 52 pikat 5, 6, 7 dhe 8, të Ligjit nr. 96/2016 “Për statusin e gjyqtarëve dhe prokurorëve në Republikën e Shqipërisë”, i ndryshuar, Këshilli i Lartë i Prokurorisë shpall sot thirrjen për fillimin e procedurave për plotësimin e pozicionit vakant për Drejtues të Prokurorisë së Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar.

Këshilli i Lartë i Prokurorisë iu bën thirrje të gjithë prokurorëve që janë të emëruar në Prokurorinë e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar, të kandidojnë duke paraqitur një platformë kandidimi (font “Times Neë Roman”, madhësia 12).

Platforma ndër të tjera duhet të përmbajë dhe të shoqërohet sipas rastit nga dokumentacioni që provon:

a. Eksperiencën në ndjekjen e çështjeve sensitive të korrupsionit dhe krimit të organizuar;

b. Eksperiencën dhe aftësitë në organizimin dhe drejtimin e një strukture;

c. Eksperiencën në hartimin e miratimin e rregulloreve administrative;

d. Eksperiencën në çështje të cilat kanë marrë vëmendje të lartë publike, dhe ndërveprim me median;

e. Aftësitë në drejtimin efektiv të burimeve njerëzore;

f. Vizionin ose planin e besueshëm për organizimin e Prokurorisë së Posaçme si një institucion funksional dhe efektiv;

g. Imazhin publik të karrierës së tij/saj si prokuror;

Kandidatët që dëshirojnë të shprehin interesin për pozicionin vakant duhet të paraqesin platformën dhe dokumentacionin shoqërues brenda datës 02.11.2022, ora 24:00.

Platforma e kandidimit bashkë me dokumentacionin shoqërues duhet të paraqitet në rrugë postare ose dorazi pranë zyrës së protokollit të Këshillit të Lartë të Prokurorisë.

Gjithashtu, ky dokumentacion mund të paraqitet i skanuar në formatin “.pdf” në rrugë elektronike, në adresën: [email protected]