BREAKING NEWS

Shteti i tij për tu marrë shembull, mjeku suedez hedh dritë mbi të vërtetat e pandemisë dhe skandalin e numrit të vdekjeve: E kuptuam situatën menjëherë, jam i gatshëm të vë bast se vendet që janë mbyllur ...

Shteti i tij për tu marrë shembull, mjeku suedez hedh dritë mbi
x

Aktualitet

Hapja e kufijve, Ambasada greke në Tiranë jep njoftimin e rëndësishëm për qytetarët shqiptarë

Hapja e kufijve, Ambasada greke në Tiranë jep njoftimin e

Ambasada greke në Tiranë ka njoftuar, se hyrja e shqiptarëve me rrugë tokësore në shtetin helen, do të shtyhet deri më 15 gusht. Po ashtu në njoftim thuhet, se fluturimet ajrore do të ndalohen deri më 17 gusht.

‘Në bazë të Vendimit me Nr. Δ1α/Γ.Π.οικ. 48292 (ΦΕΚ Β? 3133/30.07.2020), masat e ndalimit të hyrjes nga Shqipëria në Greqi, shtyhen deri më date 15 gusht 2020. Është njoftuar gjithashtu pezullimi i fluturimeve ajrore nga Shqipëria drejt Greqisë, duke filluar nga sot deri më datën 17 gusht 2020’, shkruhet në njoftimin më të fundit të ambasadës greke.

Më të lexuarat