BREAKING NEWS

Albin Kurti gjatë konferencës merr vendimin e menjëhershëm për taksën ndaj Serbisë, ja çfarë u vendos dhe kur do hyjë në fuqi

Albin Kurti gjatë konferencës merr vendimin e menjëhershëm
x

Aktualitet

Investimet e reja, dy rrugë të Tiranës me rrjet të ri ujësjellësi

Investimet e reja, dy rrugë të Tiranës me rrjet të ri

Bashkia e Tiranës po punon intensivisht nëpër rrugët e kryeqytetit duke iu përgjigjur çdo kërkese të qytetarëve. Specialistët e Ujësjellës Kanalizime kanë ndërhyrë në rrugën "Veli Dedi" duke eliminuar defektin në rrjet si dhe në rrugën "Don Bosko", duke zëvendësuar linjën e vjetër te ujësjellësit me një të re.

Ndërhyrja bëhet me profesionalizëm dhe me materiale bashkëkohore, si dhe rrit kapacitetin furnizues me ujë të pijshëm për banorët e këtyre zonave. Puna për investime të reja vijon çdo ditë në kryeqytet nga Ujësjellës Kanalizime Tiranë, për të përmirësuar cilësinë e shërbimit të ujit të pijshëm për konsumatorët.