BREAKING NEWS

“Do të vëmë bombën kudo që të jesh"/ Kërcënohet me jetë drejtori i Përgjithshëm i Burgjeve, Prokuroria e Tiranës vihet menjëherë në lëvizje, zbardhet SMS-ja e rëndë

“Do të vëmë bombën kudo që të jesh"/
x

Aktualitet

Ja se si nobelisti Montagnier po hedh në erë Big Farmën dhe po zbardh veprimet kriminale me covid 19

Ja se si nobelisti Montagnier  po hedh në erë Big Farmën dhe  po

Në fillim të Prillit, virologu fitues i Çmimit Nobel, Dr. Luc Montagnier, i njohur për udhëheqjen e ekipit që sekuencoi virusin HIV në 1983, shkaktoi një trazim duke pretenduar se COVID-19 kishte shenja të një organizmi të krijuar në laborator. Nëse kjo vërtetohet, i gjithë rrëfimi për bllokadën e koordinuar globale të ekonomisë botërore, karantinën masive dhe protokollet e vaksinimit të promovuara nga OBSH dhe Forumi Ekonomik Botëror nuk janë vetëm të gabuara, por potencialisht kriminale.

Në muajt që pasuan zërit të Dr. Montagnier ju shtuan zërat e dhjetëra profesionistëve të shquar shëndetësorë, virologë dhe specialistë të armëve të bio, por vërejtjet e tij u pritën me shumë përçmim.

Ndërsa Montagnier është përbuzur dhe sulmuar egërsisht si një sharlatan dhe teoricien konspiracioni, Këshilli Atlantik ( think tank i lidhur me NATO)  ka filluar gjithashtu një kundërsulm kohët e fundit duke e  etiketuar fituesin e Çmimit Nobel si 'super popullarizues të teorive të konspiracionit të COVID. -19 ".

Terapia e valëve elektromagnetike e Luc Montagnier: mashtrim gjenial apo mjekësor?

Aspekti më i fuqishëm i ndërhyrjes së Montagnier në politikën botërore të 16 Prillit, për mendimin tim, nuk qëndron në mbështetjen e tij për teorinë e origjinës në laborator, por në propozimin e shkencëtarit shpesh të neglizhuar për një program ndërkombëtar emergjence të asaj që quhet valë elektromagnetike terapi.

Në vend që të investonte në vaksina, Montagnier shpjegoi se do të ishte shumë më e mençur për kombet e botës të fillonin një projekt për një qasje shumë të ndryshme ndaj trajtimeve virale nga ai aktualisht i përhapur në shoqërinë civile.

"Unë mendoj se ne mund të krijojmë valë ndërhyrje që janë prapa sekuencave të ARN-së që mund të eliminojnë ato sekuenca me valët dhe, rrjedhimisht, të ndalojnë pandeminë."

Këto koncepte u miratuan disa ditë më vonë nga Trump, i cili kishte shprehur interesin e tij për qasjen Montagnier  në një konferencë të 23 Prillit duke u thënë gazetarëve:

 “Supozoni se ne e godasim trupin me një dritë të jashtëzakonshme ... qoftë ultraviolet apo thjesht një dritë shumë e fuqishme. Dhe mendoj se ata thanë që nuk është verifikuar, por do të testohet ... Dhe pastaj thashë duke supozuar se drita futet në trup, përmes lëkurës ose ndonjë mënyrë tjetër. Dhe unë mendoj se ai tha se do të testohej. '

 Nëse Trump është sulmuar si "joshkencor" për këto pretendime, kjo është vetëm për shkak të injorancës së madhe të zbulimeve të pabesueshme të Montagnier mbi vetitë elektromagnetike të jetës.

Risitë e Montagnier në "trajtimin e bazuar në dezinfektues", të cilit Trump iu referua në të njëjtin fjalim, janë gjithashtu shumë më komplekse sesa supozojnë keqbërësit tradicionalë dhe nuk kanë asnjë lidhje me thjesht "injektimin" e dezinfektuesve në rrjedhën e gjakut. Këto terapi janë shumë të ndërlidhura me valët elektromagnetike të emetuara nga lloje të caktuara të baktereve të cilat Montagnier ka gjetur të jetë mekanizmi drejtues më i mundshëm për shumë prej sëmundjeve kronike dhe akute që mundojnë njerëzimin.

 

 

Çfarë është biofizika optike dhe çfarë zbuloi Montagnier?

Biofizika optike është studimi i vetive elektromagnetike të fizikës së jetës. Kjo do të thotë t'i kushtohet vëmendje emetimeve të dritës dhe frekuencave të thithjes së qelizave, ADN-së dhe molekulave të lëndës organike, si ato ndërveprojnë me ujin (i cili përbën mbi 75% të trupit të njeriut) dhe moderohen nga një varg fushash. Magnetike e vendosur në niveli kuantik dhe shtrihet në nivelin galaktik.

 

Për të mos nënvlerësuar natyrën biokimike të jetës e cila është hegjemonike në fushën e shkencës shëndetësore, biofizikanti optik pyet: cila nga këto gjëra është primare në rritjen, replikimin dhe ndarjen e punës së qelizave të vetme ose specieve të tëra organizmave? A janë atribute kimike të lëndës së gjallë apo vetive elektromagnetike?

 

Më lejoni ta shpjegoj më mirë paradoksin.

 Ekzistojnë afërsisht 40 trilionë qeliza shumë të diferencuara në trupin mesatar të njeriut, secila prej të cilave kryen funksione shumë specifike dhe kërkon një fushë të madhe koherence dhe ndër-komunikimi. Çdo sekondë, rreth 10 milion nga ato qeliza vdesin, për t'u zëvendësuar nga 10 milion qeliza të reja që lindin. Shumë prej këtyre qelizave përbëhen nga baktere dhe shumë prej ADN-së dhe ARN-së brenda atyre qelizave përbëhen nga viruse (kryesisht të fjetura), por që mund të ndizen / fiken nga një larmi metodash kimike dhe elektromagnetike.

 

Këtu lind pyetja e madhe?

 Si mund të mirëmbahet ky sistem kompleks vetëm nga proceset kimike, gjatë një dite, një muaji ose gjithë jetës?

Fizika e thjeshtë e lëvizjes së enzimave që mbajnë informacion në trup nga një vend në tjetrin është afër vlerësimit të bashkërendimit të informacionit të kërkuar ndërmjet të gjitha palëve. Kjo është ajo ku hulumtimi i Montagnier hyn në lojë.

 Pas fitimit të Çmimit Nobel në 2008, Dr. Montagnier botoi një dokument në vitin 2010, revolucionar por heretik, me titull " Valët e ADN-së dhe Uji " që përfshiu komunitetin mjekësor si një uragan.

Në këtë artikull, Montagnier demonstroi se si rrezatimi elektromagnetik me frekuencë të ulët brenda pjesës së valës radio të spektrit emetohej nga ADN bakteriale dhe virale dhe si kjo dritë ishte në gjendje të ndryshonte formën e ujit dhe të transmetonte informacionin. Rezultatet e eksperimenteve të tij u shfaqën bukur në një video 8 minutëshe.

 Duke përdorur një pajisje për amplifikimin e fotografive të shpikur nga Dr. Jacques Benveniste në vitet 1980 për të kapur emetimet e dritës ultra të ultë nga qelizat, Montagnier filtroi ??të gjitha grimcat bakteriale të ADN-së nga një tub uji dhe zbuloi se zgjidhjet post-filtruara që nuk përmbajnë grimca materiali vazhdojnë të lëshojnë valë me frekuencë ultra të ulët.

 Kjo u bë edhe më magjepsëse kur Montagnier demonstroi se në kushte specifike të një fushe sfondi 7 Hz (e njëjtë me rezonancën Schumann që ndodh natyrshëm midis sipërfaqes së tokës dhe jonosferës), tubi i ujit që nuk emeton që nuk kishte marrë kurrë material organik mund të induktohet të lëshojë frekuenca kur vendoset në afërsi të tubit emetues.

Edhe më interesante është se kur proteinat themelore, nukleotidet dhe polimerët (blloqet ndërtuese të ADN-së) u vendosën në ujë të pastër, u formuan klone pothuajse perfekte të ADN-së origjinale!

 Dr Montagnier dhe ekipi i tij spekuluan se mënyra e vetme që kjo të ndodhte ishte që ngulitja e ADN-së të ngulitej disi në vetë strukturën e ujit, duke rezultuar në një formë të 'kujtesës së ujit' që ishte më parë e pionieruar nga Jacques Benveniste, rezultatet e të cilave janë paraqitur në këtë dokumentar të pabesueshëm të  vitit 2014, Kujtesa e ujit .

 Ashtu si Benveniste vuajti një nga gjuetitë më të këqija të shtrigave të kohës moderne (kryer kryesisht nga Nature Magazine në 1988), Çmimi Nobel i Montagnier nuk e ka mbrojtur atë nga një fat i ngjashëm, pasi ai është përballur me një fushatë shpifjesh gjatë dekadës së fundit.

Gati 40 fitues të Çmimit Nobel nënshkruan një peticion  duke denoncuar Montagnier për herezinë e tij dhe shkencëtari i madh madje u detyrua të linte Evropën dhe të ikte në atë që ai e quajti një kulturë të "terrorit intelektual". Në përgjigje të kësaj shpifjeje, Montagnier tha për revistën LaCroix :  “ Jam mësuar me sulmet e këtyre akademikëve që janë vetëm burokratë në pension, nga çdo risi. Unë kam prova shkencore të asaj që po them » .

 Duke përshkruar sfidat më të mëdha për ndjekjen e këtij studimi, Montagnier shpjegoi:

“Ne zgjodhëm të punojmë me sektorin privat sepse asnjë fond nuk mund të vinte nga institucionet publike. Rasti Benveniste ka nënkuptuar që kushdo që interesohet në kujtesën e ujit konsiderohet se ka erë squfuri. 

 

 

Sjellja e kërkimit të Montagnier në një dritë të re
Në  një intervistë të vitit 2011 , Dr. Montagnier përmblodhi pasojat e gjetjeve të tij:

'Ekzistenca e një sinjali harmonik nga ADN-ja mund të ndihmojë në zgjidhjen e pyetjeve shumëvjeçare në lidhje me zhvillimin qelizor, të tilla si mënyra se si embrioni është në gjendje të kryejë transformimet e tij të shumëfishta, sikur të drejtohet nga një fushë e jashtme. Nëse ADN-ja mund të komunikojë informacionin e saj thelbësor në ujë përmes radio frekuencës, atëherë strukturat jomateriale do të ekzistojnë në mjedisin ujor të organizmit të gjallë, disa prej të cilave fshehin sinjalet e sëmundjes dhe të tjerët që përfshihen në zhvillimin e shëndetshëm të organizmit. '

 

Me këto njohuri në mendje, Montagnier zbuloi se shumë nga frekuencat e emetimeve elektromagnetike nga një shumëllojshmëri e gjerë e ADN-së mikrobike gjenden gjithashtu në plazmën e gjakut të pacientëve me gripin A, hepatitin C dhe gjithashtu shumë sëmundje neurologjike që zakonisht nuk konsiderohen të prekura nga baktere të tilla si Parkinson, skleroza e shumëfishtë, artriti reumatoid dhe Alzheimer. Në vitet e fundit, ekipet e Montagnier madje kanë gjetur disa sinjale në plazmat e gjakut të njerëzve me autizëm dhe disa lloje të kancerit.

Më shumë se një duzinë mjekësh francezë i morën idetë e Montagnier mjaft seriozisht për të përshkruar antibiotikë për të trajtuar autizmin gjatë gjashtë viteve dhe, në kundërshtim me teoritë konvencionale, zbuluan se midis 240 pacientëve të trajtuar,  4 në 5 panë që simptomat e tyre dukshëm regresoheshin ose zhdukeshin fare.

Këto zbulime nënkuptojnë përsëri se disa lloje të mikrobeve që mund të zbulohen lehtë, janë më shumë si shkaku i këtyre sëmundjeve sesa industria farmaceutike moderne do të donte të pranonte.

 

Një fushë e re e mendimit: Pse Big Pharma duhet të ketë frikë?
Siç demonstroi eksperimenti me video i vitit 2014 , Montagnier shkoi edhe më tej për të demonstruar që frekuencat e emetimeve të valëve brenda një filtri të vendosur në një laborator francez mund të regjistrohen dhe të dërgohen me email në një laborator tjetër në Itali. Ku i njëjti regjistrim harmonik futet në tuba jo-emetues duke bërë që tubat italianë të fillojnë ngadalë të lëshojnë sinjale.

Këto frekuenca të ADN-së ishin më pas të afta të strukturonin tubacionet e ujit italian nga burimi amë një mijë milje larg, duke rezultuar në 98% replikim identik të ADN-së.

 Në këtë pikë, në kulmin e kaq shumë përparimeve emocionuese në shkencën mjekësore, duhet të pyesim veten: Çfarë mund të nënkuptojnë këto zbulime për kompleksin shumë miliardë dollarësh të industrisë farmaceutike që mbështetet në mbajtjen e botës të mbërthyer në ilaçet kimike dhe praktikat e vaksinave?

 Duke folur për këtë, Montagnier tha:

“Ditën kur pranojmë se sinjalet mund të kenë efekte të prekshme, ne do t'i përdorim ato. Prej atëherë do të jemi në gjendje të kurojmë pacientët me valë. Kjo është një fushë e re e mjekësisë nga e cila njerëzit natyrisht kanë frikë. Sidomos industria farmaceutike ... një ditë do të jemi në gjendje të trajtojmë tumoret duke përdorur valët e frekuencës ».

 

Shoku dhe bashkëpunëtori i Montagnier, Marc Henry, profesor i Kimisë dhe Mekanikës Kuantike në Universitetin e Strasburgut, tha:

 

«Nëse mjekojmë shpesh dhe jo me ilaçe, bëhet jashtëzakonisht i përshtatshëm për sa i përket shumës së parave të shpenzuara. Ne harxhojmë shumë para për të gjetur frekuencat, por, pasi të gjendemi, trajtimi i tyre nuk kushton asgjë ».

 Pavarësisht nëse prodhohet në një laborator siç pretendon Montagnier ose shfaqet natyrshëm siç pretendon Revista Nature , fakti mbetet se pandemia aktuale e koronavirusit ka përshpejtuar kolapsin e sistemit financiar global dhe ka detyruar udhëheqësit botërorë të diskutojnë realitetin e një paradigme të re. rendi ekonomik.

 Mbetet për t'u parë nëse ai sistem i ri do të drejtohet nga kartelet e drogës dhe bankierët sociopatë që drejtojnë politikën globale të shëndetit për një elitë teknokratike të inxhinierëve socialë ose nëse do të drejtohet nga shtetet e kombeve që do të modelojnë kushtet e këtij sistemi të ri përreth nevojat njerëzore.

Nëse shtetet  mund të qëndrojnë në vendin e shoferit të këtij sistemi të ri, atëherë do të duhet të udhëhiqet nga disa parime themelore të kujdesit shëndetësor për të gjithë, reforma e praktikës shkencore dhe një reformë më e gjerë politike / ekonomike në të cilën shenjtëria e jetës njerëzore është mbi konsideratat e fitimit monetar.

 Në këtë dritë, programe të tilla për projekte afatgjata në shkencën hapësinore, mbrojtjen e asteroideve dhe zhvillimin e misioneve në Hënë dhe Mars do të jenë aq të nevojshme në fushën e astrofizikës ashtu siç do të jenë programet e energjisë së shkrirjes në sektorin atomik.

 Duke bashkuar të dy botët, është domeni i shkencave të jetës që kryqëzon vetitë elektromagnetike të atomeve, qelizave dhe ADN-së me vetitë elektromagnetike në shkallë të gjerë të Tokës, Diellit dhe galaktikës si një e tërë.

Matthew Ehret

 

 

 

Më të lexuarat