BREAKING NEWS

“Po e ndaj me ju këtë ngjarje shokuese”, Sazan Guri zbulon bisedën e ‘frikshme’: Funeral falas dhe mbi 1 milion lekë nëse e regjistron vdekjen me COVID-19

“Po e ndaj me ju këtë ngjarje shokuese”, Sazan Guri zbulon
x

Aktualitet

“Janë kërcënim për shoqërinë”, ambasadorit britanik lëshon thirrjen: Kriminelët brenda mureve të burgut vazhdojnë të drejtojnë bandat!

“Janë kërcënim për shoqërinë”,

“Burgjet kanë kriminelë të nivelit të lartë dhe janë kërcënim i vërtetë për shoqërinë. Ne e dimë që kanë vazhduar të drejtojnë grupet e tyre mafioze edhe brenda mureve të burgut”, kështu është shprehur ambasadori i Britanisë së Madhe në Shqipëri, Duncan Norman. Ambasadori britanik kërkoi nga drejtoria e Burgjeve shqiptare të bëjë më shumë që të bllokojë komunikimet me telefon të dënuarve brenda qelive, kriminelë që drejtojnë ende bandat e tyre mafioze jashtë dhe krimet vazhdojnë.

“Një punë e mëtejshme që duhet të bëjë drejtoria e burgjeve për të bllokuar komunikimin e tyre me telefon. Lufta kundër krimit vetëm në këtë mënyrë mund të ndalohet dhe këtë luftë duhet ta bëjmë jo vetëm në rrugët e Britanisë apo Shqipërisë”, tha ai.