BREAKING NEWS

Kishte marrë leje nga burgu për të takuar gruan dhe e ekzekutuan me plumb në kokë, zbulohet identiteti i shqiptarit që u vra në zonën e kriminelëve më të fuqishëm në Itali (EMRI)

Kishte marrë leje nga burgu për të takuar gruan dhe e ekzekutuan
x

Aktualitet

Kalon Vetingun, Komisioneri Publik merr vendimin e rëndësishëm për gjyqtaren, Regleta Panajoti

Kalon Vetingun, Komisioneri Publik merr vendimin e rëndësishëm

Komisioneri Publik ka ankimuar në Kolegjin e Posaçëm të Apelimit vendimin e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, për subjektin e rivlerësimit për gjyqtaren Regleta Panajoti. Kjo e fundit mban postin e gjyqtares në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tiranë si dhe ishte kandidate për Gjykatën Kushtetuese.

Kujtojmë se vendimi nga KPK u dha me 26 qershor duke konfirmuar me shumicë votash në detyrë gjyqtaren e Tiranës Regleta Panajoti.