Aktualitet

“Kaos, traum dhe mafia”, Artan Hoxha merr pjesë në realizimin e reportazhit të ekipit norvegjez dhe zbulon për çfarë bëhet fjalë

“Kaos, traum dhe mafia”, Artan Hoxha merr pjesë në

Gazetari Artan Hoxha është bërë pjesë e një reportazhi të realizuar nga një televizion publik norvegjez që flet për biznesin dhe botën e krimit gjatë pandemisë Covid.

Postimi i Hoxhës

Kaos, traum dhe mafia....

Ky eshte titulli i nje reportazhi qe televizioni publik norvegjez, NRK, ka transmetuar, pas nje udhetimi ne 5 shtete te Ballkanit, te gazetarit Roger Sevrin Bruland dhe fotografit András D. Hajdú.

Si i ka ndryshuar pandemia Covid-19, zhvillimet politike, jeten shoqerore, biznesin dhe boten e krimit, ne ate qe cilesohet, si “oborri i Europes”...

Më të lexuarat