BREAKING NEWS

Rama kopsit listën e kandidatëve, deputetët paralajmërohen në mbledhje grupi për spastrime, kryeministri i pakënaqur me shumë emra

Rama kopsit listën e kandidatëve, deputetët paralajmërohen
x

Aktualitet

Kinezët e Pratos zbardhin misterin, vaksina kineze 80 euro me dy doza brenda 15 ditëve, vetëm 100 të infektuar në 26 mijë kinezë

Kinezët e Pratos zbardhin misterin, vaksina kineze 80 euro me dy doza

Rasti i Pratos po kthehet në një ccudi për Italinë pasi komuniteti kinez më i madhi në gjithë shtetin.  Në itali ka lindur dyshim pse  ka shumë pak të infektuar me koronavirus në komunitetin më të madh kinez në Itali me  vetëm njëqind infeksione nga 26 mijë kinezë? Padyshim që kjo është një gjë pozitive, por do të ishte interesante të kishte një shpjegim për këtë fenomen: konsullata mohoi zërat e anëtarëve të komunitetit që udhëtonin në Kinë për t'iu nënshtruar një lloj vaksine, duke motivuar vetëm njëqind infeksione nga 26 mijë kinezë në Prato me një bllokim të zbatuar në mënyrë perfekte.

Kamerat e Republikës së Katërt shkuan në komunën e Toskanës për të provuar të kuptonin diçka më shumë.  Transmetimi i Nicola Porro nuk vuri në dyshim respektimin e rreptë të rregullave nga ky komunitet, por gjeti konfirmim në lidhje me vaksinën kineze. "Ne tashmë kemi filluar administrimin - zbuloi sipërmarrësi Luca Zhou Long, në fakt duke mohuar versionin zyrtar të konsullatës - dozat merren dy herë brenda dy javësh, shumë prej tyre tashmë kanë shkuar dhe janë kthyer. Është një vaksinë e ngjashme me atë të gripit, kushton 80 euro. Një histori që, nëse konfirmohet, do të shpjegonte numrin shumë të ulët të infeksioneve në Kinë dhe Ëuhan, ku sipas propagandës qeveritare nuk ekziston më virusi dhe jeta është kthyer në normalitet.

Më të lexuarat