BREAKING NEWS

Nga “Gërdeci”, te Kompleksi Partizani, kreu i SPAK zbardh detajet e hetimeve për dosjet e bujshme dhe paralajmëron reprezalje si në Kroaci e Rumani

Nga “Gërdeci”, te Kompleksi Partizani, kreu i SPAK zbardh
x

Aktualitet

Ligji për median online në Shqipëri / OSBE jep propozimin e rëndësishëm për qeverinë

Ligji për median online në Shqipëri / OSBE jep propozimin e

Përfaqësuesi i Lirisë së Mediave të OSBE-së Harlem Désir rekomandon përmirësime e mëtejshëm të ligjeve mbi median online në Shqipëri.

Désir i kërkon qeverisë së Shqipërisë rishikim për ndryshimet më të fundit në Ligjin për Media Audiovizuale në Shqipëri dhe Ligjin për Komunikimet Elektronike.

Ai tha:

"Unë vlerësoj bashkëpunimin e gjatë dhe konstruktiv që kemi krijuar me autoritetet e Shqipërisë gjatë procesit të hartimit të ndryshimeve të reja të ligjit për median audiovizive. Ishte gjithashtu e rëndësishme të sigurohej që agjensia rregullatore, Autoriteti i Mediave Audiovizive (AMA), nuk do të ketë të njëjtat kompetenca për përmbajtjen e publikimit në internet si kompetencat e gjera që ka aktualisht në sistemet e transmetimit. "

 

 

Më të lexuarat