Aktualitet

“Ma ke përgjysmuar dhimbjen”, babai i Klodian Rashës mbjell një pemë ulliri në kujtim të djalit të tij, kryebashkiaku Veliaj bën premtimin e madh: Sa të jem unë gjallë…

“Ma ke përgjysmuar dhimbjen”, babai i Klodian Rashës

Familja e 25-vjeçarit Klodian Rasha ka mbjellë sot një pemë ulliri në Parkun “Europa”, Babai i Klodianit, i cili u vra nga një punonjës i Policisë së Shtetit, falenderoi kryetarin e Bashkisë së Tiranës Erion Veliaj, ku tha se ky i fundit ia ka përgjysmuar dhimbjen familjes së tij.

“Të falenderoj që ma ke përgjysmuar dhimbjen, kjo pemë do të shërbejë për brezat e ardhshëm”, u shpreh Qazim Rasha.

“Unë jam vetë baba, dhe ajo është një plagë që nuk mbyllet kurrë, por axha Qazim bëri një gjest mirënjohës, kur kërkoi që ne të mos e cënojmë qytetin tonë. Pa ndihmën tënde  ne nuk do të kishim mundur që të ruanim integritetin e qytetit. Sa të jem gjallë dhe sa të kem fuqi, do të insistoj që drejtësia të shkojë deri në fund, për tu siguruar që kjo nuk do të ndodhë më kurrë”, tha Veliaj.

Më të lexuarat