BREAKING NEWS

Asnjë marrëveshje për Zgjedhoren, PD akuzon PS por nuk tërhiqet nga asnjë kusht dhe qeveria teknike

Asnjë marrëveshje për Zgjedhoren, PD akuzon PS por nuk
x

Aktualitet

Mbyllet seanca gjyqësore në Itali, merret vendimi për Moisi Habilaj

Mbyllet seanca gjyqësore në Itali, merret vendimi për Moisi

Është mbyllur sot gjykimi në shkallën e parë për grupin e Habilajve. Në përfundim të gjykimin, Moisi Habilaj është dënuar me 15 vite burgim.