BREAKING NEWS

Gjermanët shkundin klasën politike: Presidenca e pushtuar nga një individ që i shërben partisë së tij, PS pushtet absolut, PD-LSI i shpëtuan drejtësisë falë Llallës

Gjermanët shkundin klasën politike: Presidenca e pushtuar nga një
x

Aktualitet

Më 18-19 shtator ndërpritet energjia në Tiranë, këto janë zonat problematike

Më 18-19 shtator ndërpritet energjia në Tiranë, këto

OSHEE me anë të një njoftimi për mediat shprehet se se në datat 18 dhe 19 shtator 2019 do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona të Tiranës.

Njoftim për abonentët në Tiranë:

Stakim i datës 18-19 Shtator--

Për shkak të punimeve që po kryhen për rikonstruksionin e kabinave, në datat 18-19 shtator do të stakohet energjia ⚡️ në disa zona në kryeqytet--

18 shtator----

12:00-15:00

rruga “Mihal Duri”✔️

09:00-13:30

Rruga “Agush Gjergjevica”, Rruga “Todi Shkurti”, rruga “Budi” si dhe një pjesë e Qytetit Studenti✔️

09:00-12:00

rruga “Sandër Prosi” pranë Fondit të Sigurimeve Shoqërore✔️

19 shtator----

09:00-15:00

Rruga e Elbasanit pranë ish-Trikotazhit pjesërisht✔️

09:00-13:30

Rruga “Agush Gjergjevica”, Rruga “Todi Shkurti”, rruga “Budi” si dhe një pjesë e Qytetit Studenti