BREAKING NEWS

Këshilli Politik ul siparin, Basha bën lëvizjen e radhës, zbulohet se çfarë do të ndodhë nesër në orën 11:00

Këshilli Politik ul siparin, Basha bën lëvizjen e radhës,
x

Aktualitet

“Mund të jenë të rrezikshme”, OBSH publikon faktet e reja për koronavirusin që duhet t’i dijë çdokush

“Mund të jenë të rrezikshme”, OBSH publikon faktet e

Organizata Botërore e Shëndetësisë në Shqipëri ka publikuar disa fakte të cilat duhen ditur në lidhje me koronavirusin.

Një prej tyre thekson se pirja e metanolit, etanolit apo zbardhuesve të lëngshëm, ndryshe nga ç’mund të thuhet, nuk e parandalon apo kuron COVID-19 dhe mund të jetë jashtëzakonisht e rrezikshme.

“FAKT: Ju mund të shëroheni nga COVID-19. Nëse prekesh nga #koronavirusi i ri NUK do të thotë se do ta kesh sëmundjen për jetë.

FAKT: Ekspozimi ndaj diellit apo ndaj temperaturave më të larta se 25°C NUK e parandalon COVID-19.

FAKT: Pirja e metanolit, etanolit apo zbardhuesve të lëngshëm NUK e parandalon apo kuron COVID-19 dhe mund të jetë jashtëzakonisht e rrezikshme” – shkruhet në faqen e OBSH-së në Facebook.