BREAKING NEWS

Spartak Braho 'kap mat' Metën: Kjo që po bën presidenti s’ka ndodhur në asnjë vend të botës!

Spartak Braho 'kap mat' Metën: Kjo që po bën presidenti
x

Aktualitet

Në grevë për pagën, avokati i kontrollorëve të Rinasit zbardh telefonatën nga Ambasada Amerikane: Menjëherë pas tyre na mori...

Në grevë për pagën, avokati i kontrollorëve të

Avokati i kontrollorëve të aeroportit të Rinasit, Rezart Kthupi ka dhënë detaje biseda mes tyre dhe zyrtarëve të Ambasadës Amerikane në Shqipëri. Kthupi tha në “Open” se kishin diskutuar lidhur me shqetësimet dhe pretendimet e tyre.

Ndërsa më pas, avokati shtoi se menjëherë pas telefonatës ishin kontaktuar nga Drejtoria e Shoqërisë, pas 9 muajsh, për të nisur negociatat.

“Ambasada Amerikane na tha që janë njohur me problemin tonë dhe ia kanë adresuar organeve shqiptare. Pas telefonatës së SHBA-së, patëm një kontaktim nga drejtoria e shoqërisë pas 9 muajsh që të fillonte një negociatë të mundshme për plotësimin e kërkesave,“-tha avokati Rezart Kthupi.