BREAKING NEWS

Epidemiologu rrëzon Spitalin Amerikan: OBSH ka licencuar vetëm ISHP për analizat e COVID-19, privati nuk mund të kryejë teste

Epidemiologu rrëzon Spitalin Amerikan: OBSH ka licencuar vetëm ISHP
x

Aktualitet

Një ditë pasi u zbulua trafiku i mbetjeve kancerogjene nga Italia, tre drejtorë dhe prefekti i Vlorës bëjnë lëvizjen urgjente