BREAKING NEWS

Ekipi i Donald Trump publikon VIDEO-SKANDALIN me zgjedhjet

Ekipi i Donald Trump publikon VIDEO-SKANDALIN me zgjedhjet
x

Aktualitet

Një nga patologët më të mëdhenj të botës akuzon: Koronavirusi mashtrimi më i madh i kryer ndonjëherë ndaj një publiku që nuk dyshon

Një nga patologët më të mëdhenj të botës

Një patolog i mirënjohur, Dr. Roger Hodkinson, u tha zyrtarëve të qeverisë Alberta (Kanada) gjatë një konference se kriza aktuale e koronavirusit është "mashtrimi më i madh i kryer ndonjëherë ndaj një publiku që nuk dyshon".

Komentet e Hodkinson u bënë gjatë një diskutimi që përfshinte Komitetin e Komunitetit dhe Shërbimeve Publike dhe klipi u ngarkua më vonë në YouTube.

Duke vënë në dukje se ai është gjithashtu një ekspert i virologjisë, Hodkinson theksoi se roli i tij si CEO i një kompanie bioteknike që bën teste COVID do të thotë se ai mund të "dijë pak për këtë".

 

"Ekziston një histeri shumë e egër dhe krejtësisht e pabazuar publike e drejtuar nga media dhe politikanët, ky është mashtrimi më i madh i kryer ndonjëherë ndaj një publiku që nuk dyshon", tha Dr. Hodkinson.

 

Mjeku tha se asgjë nuk mund të bëhej për të ndaluar përhapjen e virusit përveç mbrojtjes së të moshuarve më të prekshëm dhe se e gjithë situata përfaqësonte "interesat e politikës për të bërë biznes me ilaçet, dhe kjo është një lojë shumë e rrezikshme" .

Hodkinson vuri në dukje se "distancimi social është i padobishëm, pasi COVID përhapet nga aerosolet që udhëtojnë rreth 30 metra para se të ulen", ndërsa bëri thirrje gjithashtu që shoqëria të rihapet menjëherë për të parandaluar dëmtimin e dobësuar nga bllokimet.

 Hodkinson gjithashtu deklaroi se detyrimi për të vënë  maskat është i padobishëm.

“Maskat janë absolutisht të padobishme. Nuk ka asnjë bazë provash për efektivitetin e tyre. Maskat e letrës dhe maskat prej pëlhure janë thjesht sinjalizim i virtytit , domethënë, ato përfaqësojnë vetëm treguesin e pëlqimit ndaj ligjeve të atyre që po zbatojnë bllokimet.

Maskat nuk vishen në mënyrë efektive shumicën e kohës. Është absolutisht qesharake. Duke parë këta njerëz fatkeqë dhe injorantë,  nuk e them këtë në një kuptim pexhorativ, duke parë këta njerëz që ecin si lemmingët duke iu bindur pa ndonjë bazë njohurie se si ta vendosin maskën në fytyrë”, tha Dr Hodkinson.

Mjeku gjithashtu kritikoi mosbesueshmërinë e testeve PCR, duke vërejtur se "rezultatet pozitive të testit nuk do të thotë se kemi të bëjmë më një infeksion klinik dhe se të gjitha testet duhet të ndalen sepse numrat e rremë çojnë në histeri publike.

Hodkinson tha se rreziku i vdekjeve në provincën e Albertës për njerëzit nën moshën 65 vjeç ishte "një në treqind mijë" dhe se ishte thjesht masakër të mbyllej shoqëria për atë që mjeku tha se ishte një grip i keq.  

"Unë jam absolutisht i indinjuar që kjo ka arritur këtë nivel, e gjitha duhet të mbarojë nesër", përfundoi Dr. Hodkinson.

*Kredencialet e Hodkinson janë jashtë diskutimit, shkruan Summit News, thjesht hidhni një vështrim në faqen e internetit të MedMalDoctors për të parë besueshmërinë e tij. Ai mori BA në mjekësinë e përgjithshme nga Universiteti i Kembrixhit në Mbretërinë e Bashkuar, ku ishte anëtar i kolegjit Corpus Christi. Pas një qëndrimi në Universitetin e British Columbia ai u bë një Patolog i Përgjithshëm i Çertifikuar i Kolegjit Mbretëror (FRCPC) dhe gjithashtu një anëtar i Kolegjit të Patologëve Amerikanë (FCAP).

 Ai është pjesë e Kolegjit të Mjekëve dhe Kirurgëve të Albertës dhe është njohur nga Gjykata e Mbretëreshës në Alberta si ekspert në patologji.

A mos vallë kemi të bëjmë me një tjetër analfabet  funksional që luan negativistin?

 

 

 

Më të lexuarat