BREAKING NEWS

Propozimi i papritur i Silva Binos: Të mbyllim sërish fundjavat!

Propozimi i papritur i Silva Binos: Të mbyllim sërish fundjavat!
x

Aktualitet

Nuk ka tërmet tjetër, mashtruesit po tallen me qytetarët

Nuk ka tërmet tjetër, mashtruesit po tallen me qytetarët

Lajmi për një tërmet tjetër duket se ka ngjallur panik te qytetarët të cilët kanë vërshuar nëpër rrugë dhe në autostradë duke mbushur qëndruar parkuar ku të mundin dhe qëndruar larg banesave.

Lajmi për një tërmet tjetër në ora 23 30 është një palaçollëk që po terrorizon qytetarët dhe po krijon frymë paniku.

Qytetarët duhet të ndërgjegjësohen që nuk ka asnjë forcë hyjnore dhe shkencore të parashikojë tërmete, por janë tufa e injorantëve që kërkojnë të shfrytëzojnë kush për klikime dhe kush për kredo politike.

Vala e tërmeteve do të vazhdojë me intensitetet të ulëta, siç ka ndodhur gjithmonë historikisht.