BREAKING NEWS

Gazetari plas akuzën “bombë” për Spartak Ngjelën ‘live’ në studio, Klodiana Lala i kthehet ashpër avokatit: Tërhiq fyerjen, do hetohesh për dosjen e bujshme

x

Aktualitet

OSHEE njoftim për banorët e Tiranës, kufizim i energjisë elektrike për tri ditë në disa zona

OSHEE njofton se në disa zona të Tiranës do të ketë kufizim të energjisë elektrike për tri ditë me radhë.
 
Shkak, sipas OSHEE janë punimet për investimin në kabinat elektrike.
 
Njoftimi
 
27 maj, punime në 8 kabina
 
Kabina “Jora dhe Palushi”, ora 09:00-15:00
 
pa energji rruga “Teodor Keko” pjesërisht, tek Astiri
 
Kabina “Koceket”, ora 09:00-15:00
 
pa energji zona tek kthesa e Kamzës pjesërisht
 
Kabina “Ali Baushi 1” , ora 09:00-15:00
 
pa energji rruga “Kadri Roshi” pjesërisht
 
Kabina “Laprake 6”, ora 09:00-16:00
 
pa energji rruga “Riza Cuka” pjesërisht, rruga “Lord Bajron” pjesërisht
 
Kabina “Allias 2”, ora 09:00-15:00
 
pa energji rruga “Shyqyri Peza” pjesërisht, në Allias
 
Kabina 6 “Medreseja”, ora 9:30-15:00
 
pa energji rruga e Dibrës pjesërisht, tek Medreseja
 
kabina “Mine Peza 6/1”, ora 9:30-15:00
 
pa energji zona midis rrugës së Durrësit pjesërisht dhe rrugës “Mine Peza” pjesërisht
 
Kabina “Tripod”, ora 09:00-15:00
 
pa energji rruga “Mentor Xhemali” pjesërisht
 
28 maj, do të punohet në 6 kabina
 
kabina “Siri Kodra 2”, ora 9:30-15:00
 
pa energji zona midis rrugës “Karl Gega” dhe rrugës “Siri Kodra” pjesërisht
 
 
kabina “Usluga” ora 09:30-15:00
 
zona pranë ish-stacionit të Trenit, tek Ish Fidanishtja
 
 
Kabina “Malajzjan 1”, ora 09:00-15:00
 
pa energji rruga “Allaman Dervishi” pjesërisht, tek Pallatt e Malajzjanit
 
 
Kabina “Shkreli”, ora 09:00-16:00
 
pa energji rruga “Besim Fagu” pjeserisht, pranë rrugës “5 Maji”
 
 
Kabina “Laprake 5”, ora 09:00-16:00
 
pa energji rruga “Riza Cuko” pjesërisht, në Laprakë
 
 
Kabina “Njazi Meka 1” 09:00-15:00.
 
pa energji rruga “Njazi Meka” pjesërisht
 
 
29 maj, punime në 2 kabina
 
Kabina Malajzjan 2, ora 09:00-15:00
 
pa energji rruga “Allaman Dervishi” pjesërisht, tek Pall e Malajzjanit
 
 
Kabina Euro 3D, ora 09:00-15:00
 
pa energji rruga e Shkodrës pjesërisht