BREAKING NEWS

Deputetët e PS i përgjigjen Metës dhe kërkojnë hetim nga SPAK për presidentin, i kujtojnë bllokun 700 mijë euro dhe reformën në drejtësi

Deputetët e PS i përgjigjen Metës dhe kërkojnë hetim
x

Aktualitet

Pas tre dekadave karrierë, gjyqtarja e Tiranës merr lajmin e keq

Pas tre dekadave karrierë, gjyqtarja e Tiranës merr lajmin e keq

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka vendosur të shkarkojë nga detyra, gjyqtaren e Gjykatës së Tiranës, Marjana Shegani.

Trupi gjykues i Komisionit të Pavarur të Kualifikimit përbëhej nga  Suela Zhegu, Firdes Shuli dhe Brunilda Bekteshi.

Komisioni kishte konstatuar një numër problemesh me deklarimin e pasurisë së subjektit, përfshirë mungesë burimesh të ligjshme për asetet e paluajtshme, mosdeklarim të detyrimeve financiare ndaj personave të lidhur, si dhe balanca negative në analizën e burimeve për pasuritë e luatjshme.

Ndërkohë, gjyqtarja që ka një karrierë të gjatë tre dekada në Gjykatën e Tiranës, u vlerësua pozitivisht për sa i përket pastërtisë së figurës dhe profesionalizmit.

Më të lexuarat