BREAKING NEWS

“Kemi gati listën e kandidatëve për deputet”, Taulant Balla zbardh vendimet e rëndësishme që u diskutuan sot në mbledhjen me dyer të mbyllura të PS

“Kemi gati listën e kandidatëve për deputet”, Taulant
x

Aktualitet

Përfundon votimi, ja kush është kryetarja e re e Kolegjit të Posaçëm të Apelimit (EMRI)

Përfundon votimi, ja kush është kryetarja e re e Kolegjit të

Albana Shtylla zgjidhet kryetare e Kolegjit të Posaçëm të Apelimit (KPA).

Shtylla është zgjedhur me 7 vota pro në krye të KPA duke zëvendësuar kështu Natasha Mulajn së cilës i mbaroi mandati.

Kolegji i Posaçëm i Apelimit është një institucion kushtetues i pavarur që ka si qëllim Rivlerësimin Kalimtar të Gjyqtarëve dhe Prokurorëve në Republikën e Shqipërisë në shqyrtimin e ankimeve ndaj vendimeve të Komisionit të Pavarur të Kualifikimit.

Më të lexuarat