Aktualitet

Përgjimet e ‘Ndraghetës’ ku dolën zbuluar edhe politikanë shqiptarë / Juristi Sokol Hazizaj jep mesazhin e fuqishëm, ja çfarë thotë për SPAK

Përgjimet e ‘Ndraghetës’ ku dolën zbuluar edhe

“Kemi një gjë në Itali ku përmenden autoritetet shqiptare. A duhet të nisë procedim SPAK-u? Unë mendoj se duhet të prevalonte nisje e hetimit në Itali. Në kuptimin politik jam dakord që SPAK është nën presion.

Por nuk jam dakord që çdo përgjim do të ishte si indicie, jo si provë dhe mund të regjistrohet një procedim. Nëse nuk vjen një dosje nga Italia, atëherë kjo mund të mbahet në stand by si e regjistruar, por duke mos ecur në procedim”, shprehet Hazizaj për Ora News.

Më të lexuarat