BREAKING NEWS

Super-aksion në Tiranë dhe ndjekje si në filma/ “Shigjetat” i vihen nga pas “BMW-së”, të rinjtë hedhin silenciatorin dhe celularin “shpërthyes”, ja për çfarë do i përdornin

Super-aksion në Tiranë dhe ndjekje si në filma/
x

Aktualitet

Prokuroria pushon çështjen penale ndaj rektorit të Universitetit të Gjirokastrës

Prokuroria pushon çështjen penale ndaj rektorit të

Pushohet çështja penale ndaj rektorit të Universitetit të Gjirokastrës, Gëzim Sala, i cili u vu nën hetim nga prokuroria për dy vepra penale, atë të "shpërdorimit të detyrës" dhe "falsifikimit të dokumentave".

Prokuroria e rrethit gjyqësor Gjirokastër, vendosi që rektori i Universitetit të mos ndiqet penalisht.

Pas akuzave, rektori i Universitetit të Gjirokastrës, u mor në pyetje më datë 06.11.2013 dhe nga dëshmia e marrë, u vendos që të pushohej çështja e ndjekjes penale ndaj tij.