BREAKING NEWS

Çfarë po ndodh? Zjarr i madh në Vlorë, zjarrfikësit shkojnë menjëherë në vendngjarje

Çfarë po ndodh? Zjarr i madh në Vlorë, zjarrfikësit
x

Aktualitet

Rikonstruksioni i kabinave, zonat në Tiranë ku do ketë ndërprerje të energjisë

Rikonstruksioni i kabinave, zonat në Tiranë ku do ketë

OSHEE ka njoftuar se në datën 26 dhe 27 gusht do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona të Tiranës. Kjo për shkak të rikonstruksionit të kabinave.

26 gusht

09:00-15:00

rruga “Marie Logoreci”,  rruga Sadik Petrela pjeserisht. rruga “Bajo Topulli” pranë Kryegjyshatës

09:00-12:00

rruga e Barrikadave, rruga “Ludovik Shllaku”

09:00-13:00

rruga “Hasan Ceka” pranë rrugës “Don Bosko”.

27 gusht

09:00- 15:00

rruga “Nikolla Tupe”,  rruga “Dëshmorët e 4 Shkurtit”, rruga “Ismail Qemali”, rruga “Marie Logoreci”,  rruga Sadik Petrela pjeserisht

09:00-13:00

rruga “Eshref Frashëri”