BREAKING NEWS

Nga “Gërdeci”, te Kompleksi Partizani, kreu i SPAK zbardh detajet e hetimeve për dosjet e bujshme dhe paralajmëron reprezalje si në Kroaci e Rumani

Nga “Gërdeci”, te Kompleksi Partizani, kreu i SPAK zbardh
x

Aktualitet

SHBA nxjerr foton, tregon ndryshimin e madh që po ndodh në Shqipëri

SHBA nxjerr foton, tregon ndryshimin e madh që po ndodh në

Ambasada e SHBA-së në Tiranë organizata jofitimprurëse amerikane e specializuar në asgjësimin e lëndëve shpërthyese dhe menaxhimin e rezervave të armëve, ofroi trajnim të rëndësishëm udhëheqjeje për Forcat e Armatosura Shqiptare.

Ambasada shprehet se ushtria shqiptare po bëhet udhëheqëse në menaxhimin e sigurt të lëndëve shpërthyese.

“Organizata Jofitimprurese e Shteteve të Bashkuara Golden West, e vetmja organizatë jofitimprurëse amerikane e specializuar në asgjësimin e lëndëve shpërthyese dhe menaxhimin e rezervave të armëve, ofroi trajnim të rëndësishëm udhëheqjeje për Forcat e Armatosura Shqiptare javën e kaluar. Ky trajnim u financua nga Komanda Evropiane e Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe tregon se si ushtria shqiptare po bëhet udhëheqëse në menaxhimin e sigurt të lëndëve shpërthyese”, shkruan Ambasada e SHBA-së në Tiranë.

Më të lexuarat