Lajme të tjera
BREAKING NEWS

Spartak Ngjela paralajmëron arrestime të bujshme në Shqipëri: Ju tregoj se çfarë do të ndodhë pas 10 ditësh në Tiranë

Spartak Ngjela paralajmëron arrestime të bujshme në
x

Aktualitet

Shkarkohet nga detyra gjyqtari Arjan Qafa

Shkarkohet nga detyra gjyqtari Arjan Qafa

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit vendosi shkarkimin nga detyra të gjyqtarit Arjan Qafa.

Qafa është gjyqtar pranë Gjykatës Administrative të Apelit Tiranë.

Arjan Qafa e ka filluar karrierën në sistemin e drejtësisë në vitin 1996 dhe ka punuar si gjyqtar në Bulqizë dhe në Dibër deri në vitin 2010. Në periudhën 2010-2014, Qafa ka punuar si inspektor për Këshillin e Lartë të Drejtësisë, për t’u emëruar më pas si gjyqtar i Gjykatës Administrative të Apelit.