BREAKING NEWS

Çoi në SPAK Gjonajn dhe 2 zyrtarët e lartë, zbardhet kallëzimi i plotë me të cilin Meta kërkon dorëheqjen e ministres

Çoi në SPAK Gjonajn dhe 2 zyrtarët e lartë, zbardhet
x

Aktualitet

Shqipëria pushtohet nga muxhahedinët, mbërrijnë 150 prej tyre. Mediat iraniane japin alarmin/ Janë terroristë, mes tyre një drejtues i lartë

Shqipëria pushtohet nga muxhahedinët, mbërrijnë 150 prej

Një grup prej 155 muxhahedinësh ka mbërritur në Shqipëri gjatë muajit gusht, në kuadër të marrëveshjes me SHBA-në për pranimin e tyre.

Media iraniane ‘Fars News Agency’ e ka bërë të ditur këtë fakt se muxhahedinët kanë mbërritur në Shqipëri me avion amerikan dhe janë strehuar nëpër disa banesa private.

Kjo media shkruan gjithashtu se këta muxhahedinë janë terroristë të cilët kanë ndryshuar identitetin dhe kanë marrë një pasaportë false për t’u larguar nga Irani. “Ndaj tyre janë lëshuar urdhër-arreste nga Qeveria e Irakut”, bën të ditur kjo media.

Gjithashtu thekson se në mesin e tyre janë disa drejtues të grupeve që në Irak konsiderohen terroriste(MKO), si dhe një drejtues i rangut të lartë Massaoud Rajavi.

Një pjesë e muxhahedinëve të ardhur:

Grupi i parë:

1.Hamidreza Hakimi
2.Jalil Gholamzadeh
3.Majid Khabaz Sirjani
4.Morterza Omidi
5.Tajbakhsh Delavari
6.Bijar Rahimi
7.Mohammad Zareiee or Zare-zadeh
8.Hamidreza Esmaeil Beigi
9.Mahmoud Barisemi
10.Mohammadmehdi Sabet-Rostami
11.Farah Firouzmand
12.Sorour Lahmi
13.Abdollah Jaafar-zadeh
14.Hamid Robat
15.Ahmad Zarchi
16.Mehrdad Bazazian
17.Mojtaba Boland-Martabeh
18.Jamal Olyaei
19.Mahmoud Sufi
20.Esmaeil Kavousi-nia
21.Ghasem Jabrai
22.Seyyed Aliasghar Haj-Seyyed-Javadi
23.Morteza Ghaemi ( aliases Alimohammad Ranj-Orangi
24.Bahman Rezaei
25.Ahmad Taj-gardun
26.Siyavosh Farshid
27.Mehdi Mohammad-Moradi
28.Behzad Ghaderi
29.Mohsen (samad) siyahkolah ( aliases Hossein Golchian or Golshian )
30.Javad Soleyman-Jah
31.Golnaz Tamizi
32.Susan Bani-Hashemi
33.Mehdi Haj-Hosseini
34.Ozra Alavi Taleghani ( aliases Susan Kalali )
35.Shahriar Shakhes
36.Massoud Heidari
37.Aliasghar Akbari
38.Amirabbas Zabeti
39.Hossein Rezaei-nejad
40.Hamid Kohandel Gargari
41.Sheida Taheri
42.Raziyeh Ghadami
43.Nahid Sataroloyoub ( aliases Sattari )
44.Azar Karimpour ( aliases Mahnaz Abooei )
45.Fahimeh Azarani
46.Mohammad Fadaei
47.FArshid Raees-zadeh
48.Nima Habashi
49.Iraj Soltani
50.Ali Mamghani Mothagh
51.Behnam Alivandi
52. Unkonwn
53.Seyed Mohammadkazem Nabavi Chashami
54.Farzan Pur-Abed
55.Behrooz Barghian
56.Malek Beyt-Masha’l
57.Hossein Khorsand Akbarzadeh
58.Shahpoor Mohammadi
59.Ahmadreza Iranpur
60.Navid Danafar
61.Darush Shahpari
62.Jalil Borbor
63.Puran Dehghanpur
64.Laleh Noghreh-Saz ( aliases Narges Rakhshani )
65.Fatemeh Reza-zadeh
66.Alimohammad Rahimi Alashti
67.Mohammad Tavakoli
68.Esmaeil Ghasemi
69.Ali Osat Firouz-bakht
70.Nader Razaei-far
71.Ozra ( amineh ) Takhshid
72.Roghayeh ( Homa ) Jaberi
73.Maryam Kavani
74.Mahnaz Jadidian
75.Shokuh Ghasem-zadeh
76.Emad Duji
77.Alireza Baghban Khatibi
78.Hamid Mohammad Agh-Atabay
79.Abbas Ghodrati
80.Hasan Rahnama
81.Rasul Mahdloo Torkaman ( aliases Farid shafaei)
82.Ahmad Mohammadi
83.Ayoub Astan-alami
84.Mohammad Ranjbar
85.Mahmoud Latifi
86.Nurmorad Kolah-Jooei
87.Najaf Kamali
88.Babak Tahmasebi
89.Rahim Falahat-nejad
90.Gholamreza Esfandiari
91.Ali Tajbakhsh
92.Nader Keshmiri
93.Zahra Ruzbeh
94.Farideh Yazdan-panah
95.Narges Shafiei ( aliases Nasrin Shalivari )
96.Mahmoud Fard
97.Ali Mahdavi
98.Mohammadreza Iranpur
99.Alireza Pur-Jaafar Rudsari
100.Mehran Rastin
101.Ebrahim Haghiri
102.Ali Ashraf Maleki
103.Davoud Heydarian
104.Ali Hajari
105.Kheyrollah Mohammad-alian
106.Amir-younos Haghighi
107.Mehdi Jalilian
108.Hasan Sadeghi
109.Manouchehr Mohammadi
110.Ahmad Sorkhi
111.Soltan Bavi
112.Ahmad Pir-hayati
113.Musa Motahedi
114.Esmaeil Rezaei Sheikh Amiranloo
115.Saeid Mehdizadeh Mola-bashi
116.Fariborz Nemati
117.Alireza Gheytani
118.Mohammad Shafaei
119.Mohammadmehdi Mohseni
120.Saeed Hoseini

Grupi i dytë:

1.Shayesteh Saghaei
2.Nasrin Masih
3.Raziyeh Tabari
4.Ensiyeh Golshahi ( aliases Golmohamamdi )
5.Akram Faraji
6.Nejah Javaheri
7.Kobra Amini
8.Mitra Amooei
9.Nushin Jahan-roshan
10.Esmat Kargar-zadeh
11.Zahra Shirzad ( aliases Kosar Negahdar Khorshidfar )
12.Alireza Nejad-Shams
13.Enayat Sohrabi
14.Saeed Rajaei-pur
15.Leila Ghanbari
16.Mahmour Fakhri-nia
17.Zahra Seraj
18.Akbar Moeini Karbkandi
19.Fatemeh HOmafar ( aliases Maryam Ratebi )
20.Alireza Maadanchi (aliases Bijan Hadizadeh )
21.Mojtaba Zakeri ( aliases Bahman Esmaeili )
22.Hossein Paydar
23.Monir Seyedi Kamjani
24.Mohammad Khujinian
25.Hojjat Rezaei ( Ali Hojati )
26.Vahid Sadegh
27.Gholamali Riyahi
28.Seyyed Mohammad Vahedi
29.Gholamreza Sireh
30.Mehdi Halvaei
31.Seyyed Hasan Musavi almaleki
32.Fatemeh Faghihi
33.Soheyla Shaabani
34.Zahra Mazuchian ( aliases Mina Sharifpur)
35.Soraya Yazdan-sepah