BREAKING NEWS

CNN trondit demokratët në SHBA: Ja zgjidhjet ligjore dhe kushtetuese që Trump të qëndrojë në detyrë

CNN trondit demokratët në SHBA: Ja zgjidhjet  ligjore dhe kushtetuese
x

Aktualitet

Sonila Meço rrëfen detajin e dhimbshëm në mes të emisionit

Sonila Meço rrëfen detajin e dhimbshëm në mes të

Gazetarja Sonila Meço në ka treguar një një detaj të dhimbshëm lidhur më gratë naftëtare të Ballshit.

Ajo tha në Tempora se disa nga gratë grevistë, edhe pse nuk e kanë pranuar janë me kancer gjiri. 

Sonila Meço: Kur një dëm që i është shkaktuar shtetit që shkon në 400-500 milionë dollarë, që edhe karletet e drogës do ta kishin zili. Askush nuk ka vajtuar pas hekura dhe e gjithë kjo ka prodhuar një qytet fantazmë.

Ajo që më bën çudi është pse nuk shoh njerëz të shoqërisë civile, ambasadorë që flasin në këtë vend për gjithçka. Është muaji i kancerit të gjirit. Nuk e kanë pranuar para Marjana Legisit, por disa prej zonjave janë me kancer gjini, disa prej tyre që janë në grevë.

Shohim promo, por atje nuk ka shkelur askush.