BREAKING NEWS

"Pjesa tjetër e Europës na braktisi", zjarrfikësi italian që rrezikoi jetën gjatë tërmetit të 26 nëntorit jep mesazhin e fortë për Shqipërinë

"Pjesa tjetër e Europës na braktisi", zjarrfikësi
x

Aktualitet

Super-operacioni kundër kanabisit, Policia e Shtetit dhe Krimet e Rënda njoftojnë deklaratën urgjente