BREAKING NEWS

Tërmet i fortë në vend/ Lëkundet Durrësi e Laçi, ndihet edhe në Tiranë, ja sa ballësh ishte

Tërmet i fortë në vend/ Lëkundet Durrësi e Laçi,
x

Aktualitet

UKD njoftim të rëndësishëm për qytetarët

UKD njoftim të rëndësishëm për qytetarët

Në kuadër të masave të marra kundër COVID-19 Ujësjellës Kanalizime Durrës njofton abonentët se dita e nesërme, dt 24.03.2020 arkat ku mund të paguhen faturat e ujit dhe shërbimi i klinetit do të funksionojnë cdo ditë në orarin 07.00 deri 13.00.

UKD do të punojë nga dita e nesërme dhe në vazhdim me këtë orar të reduktuar, ndërkohë që edhe stafi do të jetë i reduktuar dhe alternuar. Ujësjellës Kanalizime Durrës sugjeron që klientët të drejtohen për të paguar fatuar online me anë të aplikacioneve të bankave, ose nëpërmjet degëve të Postes Shqiptare, Money Gram, Uestern Union etj.

Sqarojmë se pagesa nëpërmjet kësaj rruge nuk është e nevojshme për të pasur faturën, pasi atë e gjeni në rubrikën “Selfcare” në faqen e web-it. Për ata qytetarë që nuk kanë mundësi për ti paguar faturat në këtë rrugë, UKD orienton qytetarët se ata duhet të mbajnë maska dhe distancë prej rreth 1 metër kur paraqiten para punonjësve të arkave. E njëjta gjë vlen edhe për zonën e Shijakut. Kujtojmë edhe një herë se pagesa online e faturës mund të bëhet në numrat e llogarive të bankave të mëposhtëme:

Raiffeisen Bank 0200000505
Credins 00000010517

Procredit 20-062925-00-01
B.K.T 404000542
Intesa SanPaolo 52000930701
Union 120101683030117
Tirana Bank 0300-300038-100
Alpha AL629021221702112300054
FIB BANK AL75 2151 2025 ALL1 0000 0011 5502
BANKA OTP 00000039507

Më të lexuarat