Video Player

Sipas “Lolitës”administratori quhet Xhevdet Braimllari, i cili është dhe vjehrri i deputetes më të re të LSI-së, Floida Kërpaçi. Por është edhe xhaxhai i Sekretarit të Përgjithshëm të LSI-së në Pogradec, Endrit Brahimllari.

Një plan i ndërthurur mirë por shumë i ulët ky nga ana e LSI, pasi direkt pas ngjarjes së dhunshme me policinë dhe studentët në universitete, ishte nusja e administratorit Xhevdet Braimllari (që kërkoi ndërhyrjen e policisë së shtetit me forcë tek studentët), Floida Kërpaci ajo që doli në media duke shfryrë një sërë sulmesh ndaj kryeministrit të vendit, Edi Rama dhe duke e akuzuar se ishte pikërisht ai që urdhëroi policinë të futej në ambjentet e Universitetit.