BREAKING NEWS

Pandemia e COVID! Rama publikon të dhënat dhe jep lajmin fantastik: Krenarë, por kujdes se shikoni ç’po ndodhet në... (Foto)

Pandemia e COVID! Rama publikon të dhënat dhe jep lajmin fantastik:
x

Aktualitet

Zhbllokohet Aeroporti i Rinasit, Eurocontrol bën lëvizjen e menjëhershme

Zhbllokohet Aeroporti i Rinasit, Eurocontrol bën lëvizjen e

Tashmë në hapësirën ajrore shqiptare ka rifilluar qarkullimi i avionëve, pas rifillimit të fluturimeve esenciale.

Sakaq edhe Eurocontrol ka hequr edhe shenjën e kuqe që ishte vendosur mbi territorin shqiptar, që lejon qarkullimin e avionëve.

Bllokimi i punës në Aeroportin e Rinasit ndodhi pasi kontrollorët AlbControl për trafikun ajror lanë punën duke krijuar një situatë të rëndë për fluturimet me dëme ekonomike.

Zhbllokohet Aeroporti i Rinasit, Eurocontrol bën lëvizjen e