BREAKING NEWS

E trishtë! Covid-19 i merr jetën inxhinierit shqiptar në Itali, gruaja tregon ditët e tmerrit dhe lajmin e rëndë: Nuk vuante nga asgjë. Nga ai moment e futën në intubim dhe ne i humbëm lidhjet, nuk i bëmë as varrim

E trishtë! Covid-19 i merr jetën inxhinierit shqiptar në Itali,
x

Aktualitet

Zyra e Menaxhimit të Fatkeqësive Natyrore publikon bilancin: 39 godina të shembura, 4200 banorë janë të akomoduar në hotele!

Zyra e Menaxhimit të Fatkeqësive Natyrore publikon bilancin: 39 godina

Sipas Zyrës së Menaxhimit të Fatkeqësive Natyrore deri tani janë 39 objekte të shembura në Durrës dhe në Krujë. Zyra shton se janë 4200 banorë që janë të akomoduar në hotele dhe po u dorëzohen nga ekspertët akt-konstatimet e objekteve për shtëpi dhe apartamente të cilat janë të banueshme. "Banorët nuk vijnë në institucione për të mësuar mbi rezultatin e akt-konstatimit, por shkojnë vetë ekspertët në hotelet ku janë akomoduar" thuhet në raport.