BREAKING NEWS

Ekipi i Donald Trump publikon VIDEO-SKANDALIN me zgjedhjet

Ekipi i Donald Trump publikon VIDEO-SKANDALIN me zgjedhjet
x

Aktualitet

Zyrtari i lartë i Policisë në ‘sitën’ e Vettingut, KJV nxjerr konkluzionin për pastërtinë e figurës dhe për anën profesionale

Zyrtari i lartë i Policisë në ‘sitën’ e

KJV ka nxjerrë të pastër në figurë dhe nga ana profesionale Besim Shabanin, zv drejtor për Sigurinë Fizike të PLSH-ve gjatë seancës së vettingut.

"Për figurën kemi kryer kontrollin tonë dhe nga përgjigjet e marra na rezulton se s'ka asnjë denoncim nga publiku. Formulari figurës i plotësuar saktë. I përshtatshëm për të vazhduar detyren. S'ka kontakt me krimin.

Kurse për anën profesionale ai ka shkollë formuese akademia Skënderbej dikur. Ndër vite shumë trajnime. Arsimi e niveli i tij në perputhje me ligjin. Edhe urdhri psikologut i ka bërë interviste dhe rezulton se s'ka asnjë problem psiqik. Ka qëndrueshmëri dhe e i aftë për punë. Nga viti 2007 ska asnjë masë disiplinore ndaj tij. Në 2010 ka marrë një masë falenderuese e vlerësuese.

Gradat ndër vite deri te ajo e kolonelit i ka marrë në mënyre te ligjshme. Shabani ka qene korrekt ne komunikim me vettingun e oergjigjur ne kohe. Gruaja e Shabanit është mësuese prej 1999-ës deri ne 2018-ën kur ka depozituar deklaratën. Janë te dhëna të sakta", thotë KJV gjatë seancës.